"Een aantal jaren na het overlijden van mijn echtgenoot vroeg ik mij af of ik “zaken” goed geregeld had. Een moeder met twee kinderen, de voogdij geregeld. Wat kon ons immers nog gebeuren? Echter liet het mij niet los.....was het wel voldoende geregeld.? Na een speurtocht op het www liep ik tegen de website van “Focus samen voor elkaar” aan. De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Naar wat blijkt waren er zaken waar ik totaal niet bij stil gestaan had. Een doortastende dame met een frisse blik op zaken. Nu weet ik hoe de toekomst in te richten als er mij iets overkomt. Bedankt Annemieke voor je heldere opzet voor de notaris."


"Het was erg fijn om met iemand te spreken die verstand van zaken heeft, antwoord op je vragen en goede adviezen geeft en dat in een geanimeerd gesprek, gewoon aan de keukentafel zonder hoogdravende woorden. We waren opgelucht, dat, wat voor ons zo moeilijk leek, in een zo goed concept kwam te staan.”

 

"Bij het opstellen en voorbereiden van ons levenstestament heeft mevrouw de Willigen ons met raad en daad terzijde gestaan in voor ons toegankelijke taal gebruik. 

 

Wij bevelen mevrouw de Willigen van harte aan als een vriendelijk en bekwaam begeleider. "

 

"Wij zochten een nieuwe belastingconsulent en zijn zo blij dat we Annemieke de Willigen hebben gevonden. Een top consulent!"