Over mij

Je hoort wel eens zeggen dat zaken die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ík onderweg in mijn leven de nodige hobbels tegengekomen. 

Maar als ik het over zou kúnnen doen, zou ik het wéér zo aanpakken!

Waarom?


Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten resultaat opleveren. Mijn klanten profiteren van mijn jarenlange ervaring. Ik heb de laatste 32 jaar als Senior Consultant bij Ernst & Young Belastingadviseurs gewerkt. Ik hield mij vooral bezig met (complexere) aangiften inkomstenbelasting van particulieren en ZZP'ers, maar ook aangiften schenk- en erfbelasting behoorden tot mijn takenpakket. 

In 2020 heb ik het besluit genomen om voor mij zelf te beginnen, waarbij ik dichter bij de mensen kan komen te staan en de figuurlijke 'arm om een schouder' zal slaan op momenten dat daar behoefte aan is. Ik ben ADR geaccrediteerd nalatenschapscoach en ADR geaccrediteerd mediator.

Met mijn ruime werkervaring, mijn interesse in mensen en mijn levenservaring, kan ik je op een effectieve en vooral warme manier begeleiden bij het regelen van een nalatenschap. 

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom help ik mensen zoals u. Elke dag weer. 

Persoonlijk, betrokken en integer. 

Annemieke de Willigen
Bel: 06 570 95 525
focussamen@outlook.com